Over Ons

 

Kinderdagverblijf Top4Kids is in mei 2016 opgezet door twee ervaren pedagogisch medewerkers, namelijk Anne van Doesburg  en Christel van Soelen. Zij staan hier samen met het TOP team op de foto. Vanaf januari 2024 zet Christel van Soelen Top4Kids zelfstandig voort.

 

Top4Kids is een kleinschalige opvang waar we een tweede thuis voor de kinderen creëren. Hierbij gaat iedereen met respect met elkaar om. Elk kind wordt de kans geboden zich in eigen tempo en niveau te ontwikkelen. We respecteren elk kind zoals het is en we begeleiden hem of haar zo goed mogelijk bij hun persoonlijke stapjes naar de toekomst.

 

Om elk kind in iedere leeftijdsfase voldoende leefruimte en vrijheid te bieden, bestaan de twee groepen per dag uit maximaal 12 kinderen. Wij hebben twee verticale groepen en vangen kinderen van nul tot vier jaar op. Hierdoor leren jongere kinderen van oudere kinderen en vice versa. Ook kunnen broertjes en zusjes bij elkaar blijven, wat ook voor ouders/ verzorgers vaak een prettige gedachte is.